Tennislessen

Tennisschool Jetse Jongsma.

Sinds 2017 ben ik gestart met verzorgen van tennistrainingen vanuit mijn eigen organisatie. Geleidelijk aan kwamen er steeds meer trainers en verenigingen bij. Op dit moment zijn er zeven trainers actief binnen de Tennisschool en geven we bij 6 verschillende verenigingen tennistraining.
Alle trainers zijn erg enthousiast en proberen hun enthousiasme over te brengen naar alle leden binnen de vereniging.
We vinden het erg belangrijk dat er tijdens de trainingen zowel aan de technische en tactische vaardigheden wordt gewerkt en dat wij als trainers het maximale uit een individu kunnen halen. Maar dit alles kan alleen als er een goede sfeer hangt tijdens de trainingen.

Vanaf 18 maart 2021 willen we weer gaan starten met een nieuwe reeks tennislessen. In principe zijn de lessen op donderdag. Mocht de avondklok echter nog van toepassing zijn, dan zal mogelijk naast de donderdag ook de zaterdag gebruikt gaan worden voor de lessen. Hierdoor kunnen we nu toch van start gaan met een nieuwe serie.De trainingen worden verzorgd door Tennisschool Jetse Jongsma. De trainer voor deze periode is Rowena van der Ploeg uit Leeuwarden.Deze cyclus bestaat uit 12 trainingen.

Prijs voor de deelnemers:

Volwassenen:              12 trainingen voor €108,-

Jeugd (t/m 17 jaar):    12 trainingen voor €84,-

Aanmelden voor trainingen via www.tennisjj.nl. 

Graag aanmelden voor zaterdag 13 maart. Het doorgeven van veranderingen uitsluitend via een mail aan [email protected]

Een groepstraining bestaat uit 6 tot 9 personen per trainer. Gedurende de coronamaatregelen proberen we iedereen tijdelijk in te delen in groepjes van vier personen á 45 minuten. Mochten we niet alles kunnen plaatsen op de donderdagavond, dan kan er uitgeweken worden naar de zaterdag.

Alle trainingen worden gegeven door de tennisleraren van Tennisschool Jetse Jongsma. Aanspreekpunt is Jetse.

Met vriendelijke groeten,

Tennisschool Jetse Jongsma

[email protected]

 

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Rowena van der Ploeg en ik ben geboren en getogen in Leeuwarden. Vanaf mijn 5e jaar sta ik al met veel plezier op de tennisbaan, en heb nu ook al 15 jaar ervaring achter de rug (!). Door de jaren heen heb ik het merendeel op prestatief niveau getennist en daardoor heb ik ook de mogelijkheid gekregen om met veel verschillende trainers samen te werken. Mijn middelbare schoolopleiding heb ik gevolgd in Zwolle bij een topsportschool genaamd: Center for Sports and Education (CSE). Hierbij werden trainingen ‘s ochtends verzorgd door de school en heb ik o.a training gekregen van Tjerk Bogtstra (Voormalig Davis Cup captain). Nadat ik de HAVO had afgerond, heb ik de opleiding tot tennistrainer gevolgd. Door op diverse plekken stage te lopen heb ik verschillende ervaringen opgedaan. Als speler en als trainer heb ik in mijzelf geïnvesteerd om mij verder te ontwikkelen. Ik wil als tennistrainer ook blijven ontwikkelen en dat ga ik doen door verschillende workshops en beurzen te bezoeken. Ik ben in het bezit van een licentie en ik heb hiervoor lesgegeven in Zwolle. Op dit moment ben ik ook nog een student op NHL Stenden in Leeuwarden. Ik studeer Commerciële Economie en zit in het 2e jaar van de opleiding.

Prestaties:
Momenteel speel ik Eredivisie Dames bij T.C Nijlân en mijn speelsterkte is 2-2. We zijn met het Eredivisie team Nederlands Kampioen geweest. Mijn hoogste ranking in het dubbelspel is nummer 24 van Nederland en in de single nummer 76.

Ik kijk ernaar uit om tennisspelers en –speelsters enthousiast te maken voor de tennissport. Plezier is het allerbelangrijkst. Ook ga ik natuurlijk mijn best doen om spelers beter te maken op technisch, tactisch, mentaal en fysiek gebied.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 49024323

Tennisvereniging Rottum e.o.

Binnendyk 22
8461 LD Rottum