Tennislessen

Tennistrainingen TV Rottum 2024

Vanaf donderdag 11 april beginnen we met de nieuwe cyclus tennistrainingen. Dit betreft de zomercyclus.

Aanmelden voor trainingen kun je doen via www.tennisjj.nl/inschrijven-tennis/ Graag aanmelden voor de trainingen vóór donderdag 11 april. Ook het doorgeven van veranderingen graag vóór donderdag 11 april via een mail naar [email protected]

Diegenen die momenteel al training volgen hoeven zich niet opnieuw aan te melden. We hanteren doorlopende inschrijving. Mocht je niet door willen gaan, graag vóór donderdag 11 april een afmelding sturen via een mail naar [email protected] Ter info: er zijn enkele wijzigingen doorgevoerd in ons lesreglement. Dit kunnen jullie terugvinden op de website.

Zomertrainingen

Deze periode bestaat uit 9 mogelijke trainingsweken (start donderdag 11 april). In de schoolvakanties wordt er geen training gegeven. In eerste instantie worden er 9 trainingen in rekening gebracht. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen dit ook meer of minder worden dan 9 trainingen. Aan het eind van de cyclus volgt dan een eventuele eindrekening. Zie het bijgevoegde schema van de lesdagen.

 

Training op maat:

We geven veel trainingen op maat zoals privétrainingen, duotrainingen of kwartettrainingen. Heb je hierin interesse? Mail dan voor de mogelijkheden naar [email protected].

Tennistrainingen duren 60 minuten en worden gegeven op donderdag. Voor junioren in principe vanaf 14:30 uur en voor senioren vanaf 18:00 uur.

Met vriendelijke groet,

Tennis & Padel School Jetse Jongsma 

Hallo mijn naam is Maarten Rodenhuis. 22 jaar, woon in Stiens en tennis bij de Bontekoe in Leeuwarden. Verder zit ik in mijn 4e jaar van werktuigbouwkunde wat ik studeer op NHL Stenden. Ik kijk er naar uit om in Rottum les te geven en mijn tips, tricks en natuurlijk enthousiasme naar jullie over te brengen. Hopelijk tot snel!🎾

Gr. Maarten.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 49024323

Tennisvereniging Rottum e.o.

Binnendyk 22
8461 LD Rottum

KVK-nummer

40005464